Epson TM-T20II
Epson TM-T20II

 

 

Epson TM-T20II kvittoskrivare

Produkt info:

Kombinationen av de snabba utskrifterna, den höga pålitligheten och den kostnadseffektiva driften gör den här Energy Star-kvalificerade skrivaren till ett måste för små detalj- och specialhandlare, turistnäring och dagligvaruhandeln.

Prisvärt
Den här modellen är enkel att använda och det är vår mest prisvärda butiksskrivare med en utskriftsbredd på 80 mm. Funktionen för automatisk pappersreduktion minskar marginalerna upp- och nertill, radbredd och höjd på streckkoderna, vilket gör kvittoutskrifterna mer flexibla. Med denna funktion kan man kontrollera och kontrollera pappersförbrukningen. Minska papperskostnaderna genom att skriva ut logotypen längst upp på nästkommande kvitto innan papperet skärs av, så att marginalen upptill minskas med ytterligare 12 mm.

Pålitlig
TM-T20II har en MTBF (genomsnittstid mellan driftstopp) på 360 000 timmar och en livslängd på 15 miljoner rader, vilket gör den pålitlig när du ska skriva ut stora volymer.

Flexibel
TM-T2II har ett inbyggt USB-gränssnitt och du kan välja mellan två modeller: 1) USB + seriell, 2) USB + Ethernet, vilket gör modellen till en långtidsinvestering eftersom du kan byta anslutning när som helst.

Snabb
Utskriftshastigheten på 200 mm/sekund kan spara tid och det konkurrenskraftiga priset och driftkostnaden sparar pengar, vilket är perfekt när du har mycket kunder.

Anslutningar:
Kassalådafunktion, USB 2.0 Type B, RS-232